TÖMEGIR

Miranda Kenneally: Kivédhetetlen ​szerelem

A Móra kiadó LOL-sorozata a 14-18 éves korosztályt célozza meg, a kötetek főszereplői hétköznapi diákok, akiknek a tipikus tini-problémáik vannak (általában szívügyekben).

könyvborító

Már majdnem 20 könnyed kis regény megjelent, aki pedig túl van az ajánlott korosztályon, bátran vegye kezébe őket, mert könnyed kis olvasmánynak tökéletesek.

A Kivédhetetlen szerelem főhőse Jordan, aki lány létére a fiúkkal játszik a suli amerikai foci csapatában, mitöbb, ő az irányítójuk. A barátai mind a csapattársai közül kerülnek ki, ahogy legjobb barátja, Henry is. Jordan igazi határozott egyéniség, és az ég világon semmi nem érdekli, csak a foci. Azonban amikor új csapattag érkezik Ty Green személyében, a lány elbizonytalanodik – vajon nem fontosabb-e a kockahas a győzelemnél…? A könyv tele van szerelemmel és drámával, de azért nem kell csalódnunk a végkifejletben.

Több LOL-könyvet olvastam már, nem mondom, hogy ez volt a kedvencem, de a jobbak között volt. Egy kicsit túl drámázósra sikerült számomra, mint egy klimaxos nőnek, úgy változott mindenkinek a hangulata, nehéz volt néha követni, épp mi a probléma. Nem kell sokat várni ettől a könyvtől, de azt hiszem, annak tökéletesen megfelel, aminek teremtetett: a tiniknek vicces, romantikus kis történetnek, a felnőtteknek mosolyogtató kikapcsolódásnak.

― könyvesbolt ―